top of page

We zitten in de Box van de Beer!


Afgelopen jaar zijn wij al vele mooie samenwerkingen aangegaan. Met onze nieuwe samenwerking met Beer in a Box zetten we ons bier op de kaart van Zuid-Limburg tot aan Groningen. Beer in a Box kennen wij al van voordat wij ook maar aan zelf bierbrouwen dachten. We hebben er vaker zelf een box besteld en wellicht dat onze liefde voor speciaalbieren en het uiteindelijk zelf brouwen ervan mede door Beer in a Box ontstaan is. Dat ons bier nu mee gaat in 2 maandboxen van Beer in a Box is voor ons dan ook een ontzettend leuke mijlpaal.


In oktober kunnen de abonnementhouders genieten van onze Spagaat Dunkelweizen. Dit is het tweede bier uit onze brouwersserie die wij vorig jaar uitbrachten. Vanwege het succes van dit bier hebben we dit bier in 2023 bijgebrouwen zodat nóg meer mensen van deze Dunkelweizen kunnen genieten. Op Untappd hebben al maar liefst 371 liefhebbers hun rating achtergelaten en dat aantal zal in oktober wel flink gaan stijgen.


In december gaat onze Startschot Pale Ale mee in de boxen van de Beer. Dit is het eerste bier uit de brouwersserie en daarmee letterlijk het startschot van onze brouwerij. Dit bier heeft inmiddels al 813 check-ins op Untappd met een rating van 3.45. De toevoeging van mosterdzaad in de receptuur zorgt voor een herkenbare en onderscheidende kruidigheid, die goed in de smaak valt. Zo goed, dat we begin oktober dit bier alweer voor de 3e keer gaan brouwen!Daarmee heeft de Beer dus voor 2 van onze klassiekers gekozen waarmee de Beer 720 individuele Beergeeks blij gaat maken. Wil jij onze bieren ook proeven? Bestel dan ook een beer-in-a-box of wordt zelfs lid van de Beerclub.

Comments


bottom of page