top of page

Vals Plat on tour

Jasper had Wouter en mij uitgenodigd om een dag mee op pad te gaan. Normaalgesproken is Jasper onze grote salesmeneer en rijdt hij de hele provincie door om ons bier aan te prijzen en de bieren af te leveren. Wij zijn daar niet zo heel goed in en durven nergens aan te kloppen. Tijd voor een lesje sales en marketing van professor Boesten.


De dagen ervoor had het best hard gesneeuwd in Limburg. Jasper en ik durfden echt niet te rijden dus Wouter was de sjaak. We zijn eerst naar Maastricht gereden om Jasper in te laden en de eerste stop te maken. We zijn bij verschillende kroegen naar binnengestapt om wat bieren af te leveren. Niet iedereen had evenveel tijd om ons uitgebreid te woord te staan, maar we werden overal leuk ontvangen. Daarna zijn we doorgereden naar de Stadsbrouwerij Maastricht. Hier waren we al eerder wat bieren gaan afgeven en zij hadden een bestelling gedaan. Na een heel leuk en veelbelovend gesprek voor de toekomst met Michael moesten we onszelf uit de winkel trekken om door te gaan. Er staan veel te veel mooie bieren daar die ons bleven lokken.De volgende stop was Valkenburg. Met z’n allen door het Limburgse Heuvelland rijden. het blijft toch erg mooi hier! In Valkenburg wilden we ook op twee plaatsen wat afleveren. Bij de eerste kroeg kwamen we een oud bekende van de middelbare school tegen. Leuk hoe klein de wereld af en toe kan zijn! Helaas was onze tweede stop gesloten vanwege verbouwing. Toen zijn we terug naar de auto gegleden en de navigatie naar Meerssen ingesteld. In Meerssen hebben we een bezoek gebracht aan de Keizer waar we een leuk gesprek met de eigenaar hebben gehad. Hij heeft de kroeg vorig jaar gekocht en heeft er mooie plannen voor. Na een kijkje te hebben genomen in de walk-in fridge hebben we wat biertjes achtergelaten en zijn we weer doorgereden. Inmiddels heeft de Keizer een doos Trekzak Tripel bij ons besteld dus mocht je in de buurt zijn, ga zeker even langs!


Het was al vrij laat op de dag en we wilden nog graag een stop maken in Beek bij een gezellig restaurant, ons nieuwe proefbrouwsel controleren bij oma, even checken hoe het met ons bier bij slijterij Vos in Geleen gaat en wat dozen bier op voorraad zetten bij de ouders van Jasper. Dus hop! Weer de auto in en door. Bij de slijterij werden we leuk ontvangen en zijn we ook veel langer gebleven dan de bedoeling was, maar dan heb je ook een leuke middag!


Eenmaal thuis waren we allemaal moe, koud maar voldaan. Het was leuk om met elkaar zo de hele dag door te brengen met bierliefhebbers en het over bier te hebben. Het is zeker een dag om te herhalen en Wouter en ik zullen Jasper veel vaker helpen nu we weer in het mooie Limburg wonen.Comments


bottom of page